Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 12. 2018. 21:02   >>  22:24

EVROLIGA

Fener u finišu srušio CSKA, Barsa van plej-ofa

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su danas CSKA Moskvu sa 79:75, u 13. kolu Evrolige.

Fenerbahče je pobijedio zahvaljujući lošoj igri CSKA u završnici utakmice u Istanbulu.

CSKA je pet minuta prije kraja vodio sedam razlike. Ipak, do kraja je ruski klub dao sam jedan poen, što je Fenerbahče iskoristio i pobjedom se učvrstio na prvom mjestu na tabeli Evrolige.

Fenerbahče ima 12 pobjeda, dvije više od CSKA i Reala, koji ima utakmicu manje.

Najefikasniji u ekipi Fenerbahčea bio je Jan Veseli sa 19 poena, dok je srpski košarkaš Marko Gudurić dao 15, a 10 Nikola Kalinić.

Barselona je zabilježila i četvrti utastopni poraz u Evroligi, pošto je na svom parketu poražena od Olimpijakosa sa 69:60.

Kod pobjednika Nikola Milutinov je bio najzapaženiji sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 14 skokova. Spanulis je dodao 14 pogodaka.

Na drugoj strani samo su Viktor Klaver sa 13 i Pijer Oriola sa 10 poena bili dvocifreni.

Ekipa Svetislava Pešića sada se nalazi van plej-of zone, pošto su deveti sa skorom 6-7. Olimpijakos je peti sa 8 pobjeda. U narednom kolu Grci za dva dana dočekuju Gran Kanariju, dok istog dana Barselona gostuje Baskoniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније