Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

17. 12. 2018. 10:36   >>  10:10 1

NBA LIGA

Denver pobijedio Toronto

Košarkaši Denvera pobijedili su na svom terenu ekipu Toronta 95:84, u jutros odigranom meču NBA lige.

Najzaslužniji za desetu pobjedu Nagetsa u posljednjih 12 utakmica bio je sprski košarkaš Nikola Jokić.

Jokić je na parketu proveo 35 minuta i za to vrijeme postigao 26 poena, uz devet skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.

"Jokić radi ono što bi trebalo da radi. On je lider ove franšize", rekao je poslije meča trener Denvera Majkl Meloun.

Srpskog košarkaša najbolje je pratio Džamal Marej sa 19 poena, od čega je 15 postigao u posljednjoj četvrtini, dok je Tori Kreg postigao 13.

U redovima Toronta najbolji je bio Kavaj Lenard sa 29 poena i 14 skokova, Delon Vajt je dodao 15, a Serž Ibaka 14 poena.

Denver sada ima skor od 20 pobjeda i devet poraza i lider je Zapadne konferencije, dok je Toronto prvi na Istoku sa 23 pobjede i devet poraza.

Košarkaši Sakramenta slavili su u gostima protiv Dalasa sa 120:113, uz dobre partije Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića.

Bjelica je upisao "dabl-dabl" uz 15 poena i 10 skokova, a dodao je i jednu asistenciju i četiri blokade, dok je Bogdanović utakmicu završio sa 15 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Najefikasniji u redovima Kingsa bili su Badi Hild i Dearon Foks sa po 28 postignutih poena.

Na drugoj strani, istakao se slovenački košarkaš Luka Dončić sa 28 poena i devet asistencija.

Sakramento sada ima skor 16/13, dok Dalas ima pobjedu manje uz takođe 13 poraza.

Košarkaši Majamija pobijedili su Nju Orleans sa 102:96. Džoš Ričardson je predvodio Majami do pobjede sa 22 poena, Dvejn Vejd je dodao 19, a Hasan Vajtsajd dva poena manje. U ekipi Nju Orleansa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 27 poena.

Košarkaši Vašingtona pobijedili su na svom terenu Los Anđeles lejkerse sa 128:110 predvođeni sjajnim Džonom Volom koji je meč završio sa 40 poena i 14 asistencija.

Pored njega istakli su se i Bredli Bil sa 25, odnosno Džef Grin sa 20 postignutih poena.

U redovima Lejkersa najbolji je bio Kentevijus Koldvel-Poup sa 25 poena, Kajl Kuzma je ubacio 20 poena, a Lebron Džejms 13.

Vašington je ovim trijumfom prekinuo niz od četiri uzastopna poraza i sada ima skor 12/18, dok Lejkersi imaju 18 pobjeda i 12 poraza.

U utakmicama koje su odigrane ranije sinoć Bruklin je bio bolji od Atlante sa 144:127, Filadelfija od Klivlenda sa 128:105, dok je Indijana pobjedila Njujork sa 110:99.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније