Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

12. 12. 2018. 10:42   >>  10:15

NBA LIGA

Četvrti poraz Klipersa

Košarkaši Toronta pobijedili su sinoć Los Anđeles Kliperse sa 123:99 i naneli im četvrti poraz u posljednjih šest utakmica u NBA ligi.

Reptorse su predvodili Serž Ibaka sa 25 poena i devet skokova i Kajl Lori sa 21 poenom, od kojih je postigao četiri "trojke", od 14 ekipe Toronta. U timu nije bilo Kavaja Leonarda zbog problema sa kukom, koji je povrijedio prošle nedjelje u duelu sa Milvokijem.

Klipersi su pretrpjeli najubjedljiviji poraz u sezoni, od ekipe koja ima najbolji skor u ligi (22-7).

Najefikasniji u ekipi iz Los Anđelesa bio je srpski centar Boban Marjanović sa 18 poena i sedam skokova. Tajron Volas postigao je 15, a najbolji strijelac ekipe Tobajas Heris dodao je 10 poena. Miloš Teodosić postigao je devet poena i imao je tri asistencije.

Poslije 10. poraza u sezoni Klipersi su se izjednačili sa Lejkersima na drugom mjestu divizije Pacifik (17-10).

Košarkaši San Antonija pobijedili su Finiks sa 111:86 i omogućili svom treneru Gregu Popoviću da se popne na četvrto mjesto vječne liste trenera sa najviše pobjeda. Popović je sa 1.211 pobjeda "preskočio" Peta Rajlija. Ispred su Don Nelson (1.335), Leni Vilkins (1.332) i Džeri Sloun (1.221).

Brin Forbs predvodio je San Antonio sa 24 poena i 11 skokova, a Lamarkus Oldridž dodao je 18 poena, a nije ulazio u igru u četvrtoj četvrtini.

Finiks je najlošija ekipa u NBA ligi skorom od četiri pobjede i 24 poraza, a najefikasniji u tom timu bio je Ti Džej Voren sa 23 poena. Petu uzastopnu utakmicu u ekipi nije bilo najboljeg strijelca Devina Bukera.

Košarkaši Hjustona pobijedili su Portland sa 111:103 i prekinuli niz od tri poraza. Roketse je predvodio Džejms Harden sa 29 poena, a osim njega još šestorica njegovih saigrača postigli su dvocifreni broj poena.

Erik Gordon dodao je 14, Klint Kapela 13 poena i sedam skokova, a Kris Pol ostvario je "tripl dabl" učinak od 11 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

U ekipi Portlanda najefikasniji je bio Demjan Lilard sa 34 poena, Si Džej Mekalum postigao je 23, a dobru partiju prikazao je Jusuf Nurkić sa 15 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније