Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 12. 2018. 11:15   >>  10:49 1

DŽIKIĆ POHVALIO MEGU

Hvala navijačima, bez Ivanovića do daljnjega

Megini momci su ekstra-talentovani, istakao je trener košarkaša podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić, nakon pobjede u finišu meča.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su sinoć u Podgorici ekipu Mega Bemaksa 91:85 (21:31, 20:20, 30:18 i 20:16), u utakmici 10. kola ABA lige.

Branilac trofeja ostvario je petu uzastopnu, ukupno osmu pobjedu ove sezone.

Ekipa iz Sremske Mitrovice u većem dijelu meča bio je u vođstvu, koje je u finišu druge četvrtine imala 14 poena predosti (35:21). Domaćin je u finišu meča, serijom 11:0, napravio preokret i došao do pobjede.

"Čestitam Megi, a mi smo pobijedili u posljednjim minutima. Večerašnji meč je potvrda onog što pričam stalno, da u ABA postoje timovi koji igraju jednom, dva ili čak tri puta sedmično. Megini momci su ekstra-talentovani. Hvala navijačima koji su nas bodrili i kad smo ušli loše u meč", kazao je Džikić nakon meča.

Đikić je najavio da će Budućnost u narednih nekoliko utakmica igrati bez plejmejkera Nikole Ivanovića.

"On ne ide sa nama na put u Španiju, a to ne znači da ga neće biti samo protiv Gran Kanarije, već i protiv Cibone, Efesa, Fenerbahčea itd... Situacija je odlična", istakao je Džikić.

Budućnost Voli će u narednom kolu ABA lige, 16. decembra, igrati u Zagrebu sa Cibonom, dok će u Evroligi igrati 14. decembra sa Gran Kanarijom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније