Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

09. 12. 2018. 20:55   >>  20:35 1

ABA LIGA

Zvezda deklasirala Zadar, zadržala maksimalan učinak

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi, pošto su danas u Beogradu pobijedili Zadar sa 97:70 (22:16, 23:17, 34:20, 18:17) u 10. kolu regionalnog takmičenja.

Zvezda je impresivnom igrom u potpunosti nadigrala Zadar, koji nijednom nije uspio da pruži pravi otpor šampionu Srbije.

"Crveno-bijeli" su već poslije prvog poluvremena imali dvocifrenu prednost, a sjajnom igrom u trećoj dionici je riješeno pitanje pobjednika.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Džo Regland sa 17 poena, a uz to je imao i šest asistencija i četiri skoka, dok je Majk Cirbes dodao 14.

U ekipi Zadra istakao se Kvame Von sa 16 poena, a dva manje ubacio je Mario Litl. U ekipi iz Dakmacije debitovao je Vladimir Dašić, koji je ubacio šest poena, a imao je tri skoka.

Zvezda je prva na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je Zadar deveti sa tri trijumfa i sedam poraza.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније