Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 12. 2018. 23:12   >>  23:00

SLAVIO U ŽELEZNIKU

Mornar se vratio na pobjednički put

Mornar je pobijedio FMP u gostima 84:82 i prekinuo seriju od pet poraza u ABA ligi.

Barani nakon deset kola imaju skor 3/7, dok je FMP pretrpio šesti poraz.

Na startu meča igralo se u naletima. Mornar je brzo stigao do 8:0, ali je FMP odgovorio serijom 11:0 da bi Barani novom serijom, ovog puta od 12:0 poveli 20:11.

Mornar je tokom druge četvrtine u dva navrata imao plus 13 (34:21, 36:23), a na poluvremenu plus 12 (41:29).

U trećoj četvrtini je tim Mihaila Pavićevića stigao do 16 poena prenosti (45:29), ali nije moglo bez drame.

FMP je na dva i po minuta prije kraja prišao na 73:68, potom je Vranješ na minut i 41 sekundu do kraja pogodio trojku uz faul, onda realizovao i dodatno bacanje za 77:68.

Međutim, FMP je još jednom zaprijetio. Na 15,4 sekunde do kraja smanjio je na samo pola koša (81:80). Vranješ na jednoj, te Apić na drugoj strani su pogodili po dva bacanja na 10 sekudi do kraja.

Vranješ je potom ponovo fauliran, ali je ovoga puta bio polovičan sa linije penala 84:82. Uskoković je , srećom, izgubio loptu u posljednjem napadu, pa su Barani stigli do važne pobjede.

Vranješ je predvodio Baran sa 19 poena, Rebić je dodao 16. Na drugoj strani Apić je ostavrio dabl-dabl 24 poena i 16 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније