Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

04. 12. 2018. 11:48 >> 11:25

ABA LIGA

Apić najkorisniji igrač u novembru

Košarkaš FMP-a Dragan Apić proglašen je za najkorisnijeg igrača ABA lige u novembru, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Apić je u novembru za "pantere" prosječno postizao 19,25 poena, uz sedam skokova i 1,75 asistencije, što je bilo dovoljno za prosječan indeks korisnosti od 29.

"Možemo biti zadovoljni načinom na koji smo počeli sezonu. Mi smo mlad tim i napredujemo iz utakmice u utakmicu. Vjerujem da ću biti još bolji kako sezone bude odmicala. Odgovara mi sistem u kom igramo, a pored toga imam sjajnu saradnju sa saigračima. Radim ono što je potrebno da timski ostvarimo najbolje rezultate", rekao je Apić.

On je jedno vrijeme proveo trenirajući i sa Crvenom zvezdom, za šta ističe da mu je mnogo pomoglo u dosadašnjoj karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније