Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

27. 11. 2018. 10:52 >> 10:27
1

ISKORISTITI PAUZU

Pavićević: Nema vremena za kukanje

Mornar nije uspio da prekine seriju poraza u ABA ligi u meču sa Igokeom.

Baranima za trijumf nijesu bila dovoljno ni 97 postignutih poena što i najbolje odslikava u kojem je segmentu igru crnogorski šampion ponovo podbacio.

"Čestitam ekipi Igokee na potpuno zasluženoj pobjedi. Od prvog do zadnjeg minuta su znali šta hoće, došli su po pobjedu i ostvarili su je. Ovo je težak poraz. Rekao sam prije utakmice da je za nas svaka utakmica 'biti ili ne biti'. Izgleda da igrači nijesu bili svjesni te situacije jer ono što sam tražio od njih za dva dana koliko smo imali na raspolaganju po povratku iz Malage jeste da pokušamo da budemo bolji u onom ubjedljivo najgorem segmentu naše igre, a to je odbrana. Međutim, ponovo smo dozvolili protivniku da postigne više od stotinu poena, u prvom poluvremenu 54. Bez odbrane je teško igrati i dobiti bilo koju kvalitetniju ekipu, a Igokea je skup iskusnih igrača koji su ti znali da iskoriste", kazaoa je trener Mornara Mihailo Pavićević.

On je kazao da će im prvenstvena pauza dobro doći, ali da neće biti lako vratiti se na pravi kolosjek.

"Šta je tu je, nema kukanja, ponavljam ovo je težak poraz i do kraja prvenstva predstoji nam grčevita borba za opstanak. Vidi se da nemamo ni onu atmosferu koja nas je krasila jer dozvoliti protivniku da u prvom poluvremenu postigne 54 poena ili da u trećoj četvrtini nemamo nijedan faul i nećemo da kidamo njihove kontre i otvorene šuteve za tri poena, to je zaista nedopustivo. Vidjećemo, nešto moramo da radimo", naveo je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније