Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 11. 2018. 23:15 >> 22:55

MADRIĐANI SJAJNI

Real neporažen, Olimpijakos bolji od Bajerna

Košarkaši madridskog Reala nastavili su svoj pobjednički put u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Prvaci Evrope večeras su na svom parketu bez većih problema slavili protiv rivala iz Endesa lige, ekipe Gran Kanarije rezultatom 89:76.

Nije sve pošlo kako treba za madridske košarkaše koji su izgubili prvu četvrtinu i usput primili čak 28 poena od Gran Kanarije. Ipak, u nastavku je sve došlo na svoje i gosti su u naredne dvije četvrtine ukupno ubacili tek jedan poen više nego u prvom periodu i stvari su za njih bile završene.

Real nastavlja u elitnom takmičenju bez poraza i uprkos odlasku Dončića uz zdravog Ljulja, te probuđenog Fernandeza izgledaju bolje nego prošle sezone. Doduše, Ljulj večeras nije igrao, a Fernandez se nije posebno istakao, ali Enthoni Rendolf s 20 i Slovenac Klemen Prepelič s 13 poena vodili su madridski klub do osme pobjede iz osam utakmica.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su Bajern na gostovanju u 8. kolu Evrolige rezultatom 72:62.

Olimpijakos je tek u posljednjoj četvrtini meča slomio otpor Bajerna, koji je prethodno samo u nekoliko navrata imao minimalno vođstvo. Na kraju je ostala dvocifrena razlika od +10, a Olimpijakos je poslije tri poraza u nizu ostvario pobjedu i sada ima skor 4-4. Bajern, crnogorskog stručnjaka Dejana Radonjića ima tri pobjede i pet poraza.

Najefikasniji u pobjedi ekipe iz Pireja bio je Zek Ledaj, koji je za dabl-dabl imao 12 poena i 12 skokova. Srpski centar Nikola Milutinov je ubacio 11 poena, uz sedam skokova i dvije asistencije. Strelnieks, Tima i Printezis su ubacili po deset poena za ekipu iz Grčke.

Vrlo dobru igru, uprkos porazu, ostvario je košarkaš Bajerna Vladimir Lučić sa 15 poena i pet skokova, a isto toliko poena imao je i Derik Vilijams.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније