Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2018. 08:50   >>  08:32

NOVI PORAZ ŠAMPIONA

Vučević blizu tripl-dabla, Lebron ubacio 51 poen

Sjajna partija Lebrona Džejmsa i Demijena Lilarda te novi poraz Golden Stejt Voriorsa obilježili su proteklu noć u NBA ligi. Nikola Vučević imao je još jedno odlično veče.

Orlando Medžik je lako pobijedio Njujork Nikse 131:117, zahvaljujući tandemu Gordon-Vučević.

Krilni centar Aron Gordon je predvodio Mediž sa 31 poenom, dok ga je crnogorski centar sjajno pratio sa 28 poena, deset skokova i devet asistencija, piše B92.

Odličan je bio i Evan Furnije sa 19 poena, dok je 16 dodao Džonatan Ajzak.

U petom uzastopnom porazu Niksa najefikasniji je bio Tim Hardavej sa 32 poena, dok ga je u stopu pratio Trej Burk sa 31.

Los Anđeles Lejkersi pobijedili su Majami Hit 113:97, a Lebron Džejms je ubacio 51 poen protiv bivšeg tima.

Džejms je 13. put u karijeri postigao više od 50 poena na jednom meču, šutirao je 19/31 iz igre i 6/8 za tri, a imao je i osam skokova.

Kentevijus Koldvel-Poup je postigao 19, Kajl Kuzma 15, a Brendon Ingram dodao 13 poena uz sedam uhvaćenih lopti.

U derbiju večeri San Antonio Sparsi su pobijedili Golden Stejt Voriorse 104:92, za treći uzastopni poraz "Ratnika".

Teksašane su prevodili Lamarkus Oldridž sa 24 poena i 18 skokova, te Demar Derozan sa 20 poena uz devet asistencija i šest uhvaćenih lopti.

Odličan je bio i Rudi Gej sa 19 poena, 12 je dodao Marko Belineli, a deset Brin Forbs.

U redovima Voriorsa, koji su i ovaj meč bili oslabljeni neigranjem povrijeđenog Stefa Karija i suspendovanog Drejmonda Grina, najefikasniji je bio Kevin Durent sa 26 poena, deset skokova i šest asistencija.

Durenta je dostojno pratio samo Klej Tompson sa 25 poena, dok je dvocifren učinak imao još samo Kvin Kuk sa 16 poena uz osam skokova.

Sjajno veče imao je Demijen Lilard koji je postigao 40 poena u pobjedi Portlanda nad Vašingtonom 119:109, u američkoj prijestonici.

U pobjedi za prekid serije od dva poraza pratili su ga Si Džej Mekalum sa 25 poena i sedam skokova, te Jusuf Nurkić sa 13 poena, 14 uhvaćenih lopti i osam asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније