Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 11. 2018. 21:32   >>  21:11

DŽIKIĆ PORUČIO

Zadovoljan sam, Partizan će se boriti za titulu

Aleksandar Džikić je bio zadovoljan pobjedom nad Partizanom, jer kako je kazao, ta ekipa će se boriti za titulu.

"Svih 40 minuta su bili u igri, pravili su greške, kao i mi, ali to je tim koji će se boriti za titulu. Zadovljan sam što smo nakon pobjede u Evroligi, uspjeli da se dignemo energijom i fokusom", kazao je Džikić.

Erl Klark ulazi u formu, večeras je možda pružio najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...

"Igrao je dobro, pomaže nam, važan je dio naše ekipe. Nadam se da će na ovom nivou biti što duže", rekao je srpski stručnjak.

Džikić je istakao da je ekipa naučila lekciju nakon poraza od Cedevite.

"Razdvojio bih ABA ligu i Evroligu. Nijesu za poređenje. Ovu utakmicu bih uporedio sa utakmicom protiv Cedevite u Zagrebu. Danas smo to zaključali, igrali smo pametnije, čvršće.. Znači nam takva pobjeda, više igračima, nego meni", rekao je Džikić.

Budućnost se sada okreće Evroligi, čekaju je dva meča u tri dana. Prvo Himki u gostima, pa u "Moraču" stiže CSKA...

"Ne znamo da li će igrati Šved, nije ga bilo nekoliko utakmica. Sa njim i bez njega to su dvije ekipe. Idemo da probamo i protiv Himkija i protiv CSKA, šta nas briga", rekao je Džikić.

Na drugoj strani, trener Partizana Andrea Trinkjeri je rekao da je njegova ekipa, uprkos porazu, na dobrom putu.

"Budućnost je igrala čvrstu utakmicu, oni imaju puno talenta u napadu. Za nas je bila teška utakmica, ali idemo na bolje. Mladi smo, pravimo neiskusne greške. Klark, Džekson, Ivanović, Gordić... su nas kažnjavali. Idemo u pravom pravcu, treba nam rada i strpljenja. Žao mi je mogli smo da pobijedimo, ali nijesam razočaran", rekao je Trinkjeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније