Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 11. 2018. 16:11   >>  15:47

SMANJENA DUGOVANJA

Peković oprostio sva potraživanja prema Partizanu

Nekadašnji košarkaš i predsjednik Partizana Nikola Peković oprostio je sva potraživanja od kluba koja je imao, objavljeno je na klupskom sajtu.

Došavši na mjesto predsjednika Partizana, u septembru 2015. godine Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio crno-bijelima da nastavi sa svojim postojanjem.

"Ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje", rekao je predsjednik Partizana Ostoja Mijailović.

"Kao predsjednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsjednika i pre toga u ulozi igrača", dodao je on.

Peković je u crno-bijele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније