Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 11. 2018. 21:02   >>  21:36

CRNOGORSKI DERBI

Budućnost slavila u Baru

Košarkaši Budućnosti pobijedili su u Baru Mornar 99:95 (32:25, 30:18, 20:23, 17:29) u utakmici sedmog kola regionalne ABA lige.

Budućnost je furiozno počela utakmicu, postepeno je uvećavala prednost, a u jednom trenutku je imala i prednost od 22 poena.

Mornar je u posljednju deonicu ušao sa 16 poena zaostatka, ali je na dva minuta prije kraja došao na pola koša zaostatka (88:89). Budućnost je ipak uspjela da sačuva stečenu prednost i meč privede kraju u svoju korist.

Pobjednički tim je predvodio Nemanja Gordić sa 21 poenom. Pratili su ga Erl Klark sa 16 poena, Ivanović sa 15, dok je Koti Klark dodao 14 poena.

Kod domaćina najbolji je bio debitant Robert Braun sa 25 poena i devet asistencija, a pratio ga je Kenig koji je ubacio 21 poen.

Budučnost je treća sa pet pobjeda i dva poraza, dok je Mornar deveti sa dva trijumfa iz pet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније