Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2018. 16:30 >> 18:56
1

TRAŽI SE NOVI PLEJMEJKER

Budućnost i Kraft raskinuli saradnju

Košarkaški klub Budućnost Voli raskinuo je ugovor sa plejmejkerom Aronom Kraftom.

"KK Budućnost VOLI obavještava javnost da plejmejker Aaron Craft više nije član našeg kluba. KK Budućnost VOLI želi puno sreće i uspjeha Aaron Craftu u nastavku košarkaške karijere", saopštio je klub.

Iz Budućnost Volija su kazali da su u potrazi za zamjenom na poziciji plejmejkera.

Kraft je u ekipu Budućnosti stigao iz redova Monaka, gdje ga je trenirao selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović. 

U redove Budućnosti je došao kao košarkaš kome je specijalnost defanziva, ali se u redovima šampiona ABA lige nije najbolje snašao.

Budućnost, koja nakon 15 godina ove sezone opet igra u Euroligi, upisala je pet poraza u isto toliko mečeva u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju Starog kontinenta. U regionalnoj ABA ligi, nakon pet utakmica Budućnost ima skor od tri pobjede i dva poraza.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније