Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda / Arena, rtcg.me ]

01. 11. 2018. 12:07 >> 11:48

DOLAZE KOMPLETNI

Paskval: Džikić odličan taktičar, imaju veliki motiv

Budućnost još nema pobjedu u Evroligi i to može da predstavlja problem, oni imaju veliki motiv, ocijenio je trener Panatinaikosa Ćavi Paskval.

Paskval je juče ujutro mogao da odahne na treningu Panatinaikosa u Atini jer je na raspolaganju imao punu rotaciju.

Slavni Katalonac je pod pritiskom grčke javnosti zbog nešto lošijih rezultata u Evroligi. Pred meč u petak u Podgorici, protiv Budućnost Volija, Paskval ima jasan cilj da se ostvari pobjeda. Sve ostalo bi mu nametnulo veliki pritisak, čak i kada je posao prvog trenera slavnog giganta u pitanju.

"Ono što nam je potrebno je puna rotacija protiv kvalitetnog protivnika. Budućnost Voli još nema pobjedu u Evroligi i to može da predstavlja problem, oni imaju veliki motiv. Njihov trener Džikić je odličan taktičar. Moramo biti spremni i svježi za dugu borbu u 40 minuta meča", rekao je Paskval.

Dugogodišnji trener Barselone, osvajač Evrolige 2010. godine, otkrio je sa zadovoljstvom stanje povreda i oporavka u timu.

"Bek Lengford u nedjelju u grčkoj ligi nije igrao, zbog lakše povrede, a u utorak veče već je trenirao. Manji problem imao je i krilo Lodžeski, i on je sad u redu. Tanasi Adetokumbo je odmoren i preskočio je meč za vikend, ne radi se o bilo kakvoj povredi, bila mu je potrebna pošteda", objasnio je Paskval.

Poseban pritisak Panatinaikos osjeća zbog mečeva koji slijede nakon ove sedmice.

"Već u narednom kolu igraćemo sa Olimpijakosom veliki derbi baš u Evroligi. Samo tri dana kasnije nas čeka novi duel sa Olimpijakosom, prvi u grčkom šampionatu ove sezone. Moramo biti spremni, pokazati da napredujemo u Podgorici. Zato zahtijevam ozbiljnost", zaključio je Paskval.

Meč u SC "Morača" igra se sjutra od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније