Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

01. 11. 2018. 09:02   >>  08:39

NBA LIGA

Trijumf Denvera, rekord karijere Derika Rouza

Košarkaši Denvera pobijedili su u noći između srijede i četvrtka ekipu Čikaga sa 108:107 poslije produžetka.


Pobjedu Denveru u Čikagu donio je Pol Milsap pogotkom 0,1 sekundu prije kraja meča. Prethodno je Nikola Jokić promašio, ali je Milsap sjajno uhvatio loptu i pogodio za šestu pobjedu Nagetsa u sedam utakmica. 

Jokić je utakmicu završio sa 22 poena uz 12 skokova, devet asistencija, dvije ukradene lopte i tri blokade, ali i šest izgubljenih lopti. 

Milsap je ubacio 19 poena, a Geri Heris 16, dok su na drugoj strani najefikasniji bili Zek Lavin sa 28 i Vendel Karter sa 25 poena.

Košarkaši Minesote pobijedili su Jutu sa 128:125 predvođeni sjajnim Derikom Rouzom koji je ostvario rekord karijere - 50 poena.

Karl-Entoni Tauns je dodao 28 poena i 16 skokova, dok je Endru Vigins ubacio 19 poena. U redovima Jute najbolji je bio Donovan Mičel sa 26 poena.

Košarkaši Golden stejta su bili sigurni protiv Nju Orleansa i slavili su sa 131:121. 

Stef Kari je meč završio sa 37 poena što je njegova šesta utakmica ove sezone na kojoj postiže više od 30. Kevin Durent je postigao 24, Klej Tompson 18, a Drejmond Grin 16 poena. 

Na drugoj strani istakao se Džru Holidej sa 28 poena, dok je Nikola Mirotić ubacio dva poena manje. 

Voriorsi su upisali šestu pobjedu, a ovaj meč su završili sa ukupno 39 asistencija što je rekord od početka sezone.

Lebron Džejms je 2,1 sekundu prije kraja meča pogodio jedno od dva slobodna bacanja i tako donio pobjedu Los Anđeles lejkersima protiv Dalasa od 114:113.

Džejms je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 29 poena, a najbolje su ga pratili Kajl Kuzma sa 18 i Brendon Ingram sa 17 poena. U ekipi Dalasa, koja je upisala i peti poraz u nizu, najbolji je bio Vesli Metjuz sa 21 poenom, Herison Barns je dodao 19, a Luka Dončić 14 poena.

Košarkaši Bruklina su prekinuli niz od tri poraza pošto su poslije produžetka pobijedili Detroit sa 120:119. Odlučujući koš, odnosno trojku, postigao je Spenser Dinvidi 7,1 sekundu prije kraja. On je bio i najefikasniji u pobjedničkom timu sa 25 poena.

Indijana je slavila protiv Njujorka sa 107:101, dok je San Antonio bio ubjedljiv protiv Finiksa 120:90.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније