Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

22. 10. 2018. 09:47   >>  09:26 4

JOKIĆ PONOVO ODLIČAN

Nagetsi pobijedili šampiona, poraz Hjustona

Denver Nagetsi su ostvarili su veliku pobjedu u noći između nedjelje i ponedjeljka, pošto su savladali aktuelnog šampiona NBA lige Golden Stejt sa 100:98.

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio odličan u pobjedničkom timu sa 23 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Efikasniji od njega u ekipi Denvera bio je jedino Geri Heris sa 28 poena, dok se u Golden Stejtu sa 30 istakao Stef Kari.

Golden Stejt je imao i napad za pobjedu ili bar produžetak, ali je heroj Denvera postao Juan Ernangomez, koji je izblokirao Demijena Džonsa ispod koša Nagetsa.

Izabranici trenera Majka Melouna na početku sezone imaju maksimalan učinak od tri pobjede.

Los Anđeles Klipersi su pobijedili Hjuston sa 115:112.

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa bio je Tobajas Heris sa 23 poena, Danilo Galinari je postigao 20, uz devet skokova i četiri asistencije, dok je Montrezl Harel sa 17 poena i deset skokova došao do dabl-dabla.

Džejms Harden je sa 31 poenom i 14 asistencija bio najbolji u redovima Hjustona, a pratili su ga Klint Kapela sa 23 poena i Erik Gordon koji je imao 21 poen. Rokitsi su međutim ostali na jednoj pobedi, uz dva poraza na početku sezone.

Sakramento Kingsi su pobijedili Oklahomu rezultatom 131:120. Najefikasniji u timu Kingsa bio je Iman Šampert sa 26 poena, dok je Dearon Foks ubacio 22, uz deset asistencija.

U svom prvom meču u sezoni Rasel Vestbruk je bio blizu tripl-dabla, ali ni njegova 32 poena, 12 skokova i osam asistencija nije bilo dovoljno za pobjedu Tandera. Pratio ga je Pol Džordž sa 29 poena, kao i Denis Šruder sa 14 i Hamidu Dijalo sa 11 poena.

Atlanta je sa 133:111 pobijedila Klivlend, predvođena Treom Jangom sa 35 i Kentom Bejzmorom koji je dao 23 poena. Tako je ekipa iz Ohaja na startu sezone poslije odlaska Lebrona Džejmsa u Lejkerse upisala i treći poraz.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније