Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 10. 2018. 22:32   >>  22:14 6

DŽIKIĆ PORUČIO

Moramo da naučimo da zatvorimo utakmicu

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić kazao je da njegova ekipa mora da nauči da prelomi mečeve.

Budućnost je pretrpjela treći poraz u eltnom takmičenju, a protiv Makabija je pala u posljednjih deset minuta kada je postigla samo četiri poena.

“Bili smo 30 minuta u igri. Izgubili smo, idemo dalje. Kako je igračima, tako je trenerima, tako je i navijačima... Četvrta utakmica u sedam dana, ali šta možemo. Bili smo blizu, i sada, i protiv Armanija i Darušafake. Moramo da naučimo da završimo utakmicu,“ kazao je Džikić

On je rekao da je teško kad i pored ogromnog truda ekipa gubi...

“Napredujemo,  ali gubimo, to nije lako. Bacamo se na glavu, tučemo se, bacamo se na tribine, borimo se... Bilo je zamjerki na to nakon jedne utakmice, više ne, a Makabi je veliki tim, po mom skromnom mišljenju.Nema puno Vilbekina u Evropi, sličnih njemu. Na suđenje nemam komentar, ćutim, igraću se ,,kamene face“. Mi smo novi ovdje, nakon dugo vremena u Evroligi. Sve je to normalno. Kad igra 12 igrača to je puno, kad igra deset to je malo - kad gubite. Pred utakmicu sam saznao da Ivanović ne igra, ali neću da pričam o tome“, rekao je Džikić.

Trener Makabija Neven Spahija kaže da je presudila odbrana njegovog tima u posljednjih deset minuta.

“Odbrana je presudila, mi smo u posljednjoj četvrtini promijenili način odbrane i jednostavno oni nakon toga nijesu imali vremena da se adaptiraju na te promjene.” kazao je Spahija.

Hrvatski stručnjak se osvrnuo na to koliko može Budućnsto u Evroligi ove sezone

“Nije na meni da kažem koliko može Budućnost. Evroliga je ipak iznad svega što ste dosada gledali. Dosta zavisi od fizičke pripreme, jer ovdje nema lakih mečeva. Budimo realni ne bi trebalo previše tražiti od njih.” rekao je Spahija.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније