Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 10. 2018. 22:32   >>  22:11 3

IGRALI NA MAHOVE

Džikić: Dozvolili smo previše poena iz reketa

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić je ocijenio da je njegov tim primio previše poena iz reketa te da je to glavni ralog poraza od Darušafake.

On je istakao da ekipa mora da izvuče pouku iz ovog poraza.

“Igrali smo dobro u određenim djelovima meča, ali smo znali da to moramo da radimo sve vrijeme. Bili smo dobri kada smo imali pravi protok lopte, ali to nijesmo radili često. Razočaranje iz napada se prenosilo na našu odbranu, dozvolili smo previše poena iz reketa. U posljednjoj četvrtini smo preokrenuli, ali nijesmo mogli da nastavimo. Meč je završen, naučićemo lekciju i nastaviti dalje”, istakao je šef stručnog štaba Budućnost Volija.

Na dugoj strani, trener Darušafake Ahmet Džaki je kazao da su igrači sa klupe promijenili tok meča...

“Nijesmo igrali kako možemo, pogotovo u napadu. Odbrana je bila dobra, naši turski igrači Ozdemiroglu, Ozmizrak i Bajgul su bili odlični kada su ušli sa klupe. Promijenili su tok utakmice i omogućili nam da pobijedimo. Ovaj meč je pokazao da je pred nama dug put, da možemo da napredujemo, jer nemamo iskustva u Evroligi”, rekao je trener turskog tima.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније