Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 10. 2018. 21:48   >>  21:27

DŽIKIĆ NAKON POBJEDE

"Moramo popraviti odbranu"

Trener Budućnosti Voli Aleksandar Džikić naglasio je, nakon trijumfa nad Igokeom, da je očekivao takav meč u Laktašima.

Košarkaši Budućnost Volija ostvarili su drugu pobjedu u ABA ligi, pošto su savladali Igokeu u gostima 85:78.

"Mi smo očekivali ovakvu utakmicu, tešku, ratničku jer je Igokea ekipa koja dobro igra. Par Lešić - Zubčić je odličan, pravi probleme i mnogo ih je teško pokrivati. S druge strane, mi smo umorni, igrali smo protiv Armanija. Čestitke i domaćinu, mislim da će ova ekipa praviti probleme mnogim timovima. Bio bih zadovoljniji da smo u momentima kada smo vodili prelomili utakmicu, ali još uvijek nisam zadovoljan načinom na koji igramo u odbrani i to moramo popraviti", poručio je Džikić.

Trener Igokee Nenad Trajković je čestitao podgoričkom timu na zasluženoj pobjedi.

"Mi smo uspjeli da se spremimo osim u jednoj situaciji, za Klarka koji je prije dva dana imao nula poena. Pokušali smo sve da pokrijemo, njega smo namjerno puštali jer nekoga u ovakvom timu morate da pustite, a on je očigledno protiv nas proradio. Malo nijesmo imali ni sreće, promašili smo četiri čista zicera pod košem u završnici. Naši šuteri su zakazali, možda su oni bili raspoloženiji. Jedina je pozitivna stvar što je Talić odigrao dosta dobro. Zubčić kao i obično odigrao je dobar meč, lijepo se uključio i u skok tako da smo imali više skokova od Budućnosti što pokazuje želju da proba da se isprave greške. U svakom slučaju idemo dalje i pokušaćemo da igramo iz utakmice u utakmicu bolje", kazao je Trajković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније