Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 10. 2018. 21:40 >> 21:20
4

IZVINIO SE NAVIJAČIMA

Džikić: Ili ćemo se promijeniti ili će biti promjena

Trener Budućnsti Aleksandar Džikić je rekao da je Zvezda večeras bila bolja u svim elementima. Njemu je posebno zasmetalo što se ekipa nije borila kao što zna.

"Hvala ljudima koji su došli i izvinjavam im se. Razočarali smo ih, trudićemo se da budemo bolji. Najviše mi je žao što se nijesmo borili, imam osjećaj da smo izašli na teren i nijesmo dali sve. Razgovaraćemo, ili će se promijeniti ili će biti promjena. Ne traži niko da budemo najbolji tim, ali džaba talenat i kvalitet, ako nećeš da se boriš 100 posto. Ne razumijem, oni su profesionalci, oni igraju Evroligu... Ako se baciš, na glavu sve je drugačije", rekao je Džikić.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić je rekao je da je očekivao bolju Budućnost.

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, 40 minuta onako kako sam ja tražio, puna koncentracija i kažnjavanje protivnika, da li na piku ili lou postu,. Znali smo da moramo da budemo skoncentrisani i ako budemo gubili i ako budemo pobjeđivali da moramo da budemo zajedno. Očekivao sam bolju Budućnsto, ali mi smo odigrali fenomenalno i to je to, ali ovo nije Zvezda koja nije spremna 100 posto. Već svega 50 odsto. Zvezda nije favorit, nema pritiska na ekipu, idemo meč po meč", kazao je Tomić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније