Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

06. 10. 2018. 11:29   >>  11:07

PRED NOVU NBA SEZONU

Golden Stejt "pregazio" Kingse

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa ubjedljivo su pobijedili Sakramento Kingse u pripremnoj utakmici pred novu sezonu NBA lige sa 122:94.

Prvi favorit za osvajanje titule naredne sezone u NBA je bio ubjedljiv od početka do kraja meča i to svojim zaštitnim znakom – šutem za tri.

Klej Tompson je pogodio jednu, Markus Derikson narednu, da bi Klej poslije do trećeg minuta dao već treću trojku za "Ratnike" koji su vodili sa 10:0.

To je postavilo tempo meča u kom GSW nije popuštao gas, a to nije radio ni Tompson. On je meč završio sa 30 poena (10/15 iz igre), četiri skoka i tri asistencije, a Kevin Durent je ubacio 26 poena.

Na suprotnoj strani je Džajls imao 17 poena, a po 10 su dodali Koli-Stajn, Mejson III i Labisije. S

Denver Nagetsi se za novu sezonu trenutno pripremaju kod kuće i pobijedili su Pert Vajldketse sa 96:88.

U pobjedi tima iz Kolorada istakli su se Monte Moris sa 15 poena, Malik Bizli za 14, dok su dvocifreni bili još i Geri Heris (13), Vil Barton i Mejson Plamli (po 11) i Trej Lajls (10).

Za tim Perta je Brajs Koton ubacio 33 poena.

Pert je poveo na startu, Nagetsi su odmah potom uspostavili kontrolu i do finiša druge četvrtine imali +18 (51:33). Pali su u odbrani, Pert je to iskoristio i vratio se na samo dva poena zaostatka kod 72:70 pred poslednju četvrtinu.

Međutim, to je bilo sve što je Pert mogao da uradi pa je Denver upisao novu pobjedu.

Pobijedio je i Portland ekipu Finiksa 115:93, San Antonio je bio bolji od Detroita 117:93, Oklahoma od Minesote 113:101, a Memfis od Atlante 120:110.

Njujork Niksi su savladali Nju Orleans Pelikanse 106:100, a Vašington Vizardsi sa 121:114 trijumfovali su protiv Majami Hita. Reptorsi su pobijedili Junajted, a Medžik Flamengo, dok je Juta Džez slavila protiv Adelejd 36-ersa na međunarodnoj turneji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније