Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

03. 10. 2018. 10:55 >> 10:38

PRVI KOŠEVI U ŽUTOM DRESU

Poraz Lejkersa na Lebronovom debiju

Lebron Džejms prvi put je igrao pred publikom u Stejpls Centru u dresu Los Anđeles Lejkersa.

Lejkersi su pred svojim navijačima pretpjeli od Denvera drugi uzastopni poraz u NBA predsezoni.

U novom duelu dva tima, igranom u Los Anđelesu, Nagetsi su slavili trijumf 113:111.

Džejms je na terenu proveo 15 minuta i za to vrijeme je upisao 9 poena i po 3 skoka i asistencije.

Poslije debija za Lejkerse, trostruki NBA šampion je kazao da je duelom sa Denverom počelo novo poglavlje u njegovoj karijeri.

"Uvijek je drugačije kada promijeniš dres. Bilo je tako svaki put kada sam dolazio negdje novo, treba vremena da se čovjek navikne", rekao je Lebron.

Djelovalo je na startu da je posebnu hemiju Lebron pronašao sa Brendonom Ingramom.

"Pronađem ritam sa bilo kime ko je energičan u napadu i ko se kreće bez lopte, a to je on – moja prva asistencija bila je za njega. Bilo je lijepo vratiti se na teren, bio je ovo početak novog putovanja, čuti huk navijača, cijenim to. Igrao sam malo više od očekivanog, ali osjećam se jako dobro", kazao je Džejms, prenosi Sport klub.

U ekipi Denvera, Nikola Jokić je bio zapažen, ubacio je 20 poena, uz šest skokova i četiri asistencije, ali duel je obilježio Mejson Plamli, koji je postigao 23 poena i imao perfektan šut iz igre - 11/11. Kod Lejkersa, Džaval Mekgi je bio najefikasniji sa 15 poena.

Juta je savladala Toronto Reptorse 105:90 uz 24 poena Džoa Inglsa. Riki Rubio je postigao 15 poena, dok je za poražene Kavaj Lenard ubacio 17.

Hjuston je na debiju Karmela Entonija bio bolji od Memfisa 131:115. Entoni je ubacio 13 poena, Kris Pol je imao 22, Džejms Harden 20.

U reprizi prošlogodišnjeg finala Istoka, Klivlend je nadigrao Boston 102:95, Kevin Lav je ubacio 17 poena, na drugoj strani Markus Smart je imao 15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније