Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me ]

02. 10. 2018. 10:53 >> 10:35
12

ZAMJERKE ZBOG ZALAGANJA

Džikić: Bekovi da se više potrude

Uprkos ubjedljivoj pobjedi Budućnost Volija protiv Krke (86:64) na otvaranju ABA lige sinoć u “Morači”, trener Aleksandar Džikić nije bio prezadovoljan, pa je nakon meča iznio određene zamjerke.

„Isto mi je kad pobijedimo jedan i 22 razlike. Čestitam Krki, došli su momci, borili se koliko su mogli. Mi smo pet dana dosta jako radili, prvi put da smo se skupili i da je to bilo smisleno. To se odrazilo na terenu", rekao je Džikić.

On je, ipak, iznio zamjerke zbog skokova bekova tima iz Novog Mesta.

"Uopšte mi se ne sviđa devet skokova bekova Krke. Ovi moji bekovi bi trebalo malo da rade, da se potrude, možda misle da će neko da se pobijedi sam. Pošto se to ne dešava često, to će morati da poprave. Važno je da smo zdravi izašli, koliko sam mogao dijelio sam minutažu i sve je bilo u okviru planiranog”, rekao je Džikić.

On je bio veoma zadovoljan atmosferom u “Morači”.

“Ovo je najbolja posjeta u 1. kolu ABA lige. To se nije često dešavalo u Podgorici, kada se ne igra utakmica koja nije okvalifikovana kao derbi. Došli su ljudi, pozdravili nas i vidjeli, a i mi smo imali dosta energije".

Trener Krke Simon Petrov kazao je nakon meča da su njegovi izabranici mogli da odigraju hrabrije.

"Bilo je jasno od početka da je Budućnost bolja, ali moji igrači su pokazali previše poštovanja prema rivalu. Čeka nas puno rada da bismo bili bolji", rekao je Petrov.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније