Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

26. 09. 2018. 09:01 >> 08:42
7

LIDER DENVERA

Jokić želi da se ugleda na Lebrona

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da bi volio da se ugleda na Lebrona Džejmsa i bude pravi lider tima iz Kolorada u predstojećoj sezoni.

Srpski košarkaš će probati da se odvede Nagetse u plej-of prvi put od 2013. godine. S obzirom na to da je ovog ljeta potpisao maksimalan ugovor vrijedan 147 miliona dolara, jasno je da u Denveru na Jokića gledaju kao na ključnog igrača u godinama koje slijede.

"Trener Meloun želi da budem smiren, ali i agresivan kad treba. Da se moj glas čuje. Riječju, da budem lider. Kad krene loše da ostanem pozitivan, da učinim da saigrači budu srećni i željni pobjede, ali i kad je potrebno da podviknem to i učinim", izjavio je Jokić u intervjuu za "Altitude 950", prenosi Sport klub.

Ukazao je na kvalitete Lebrona Džejmsa.

"On je vjerovatno najbolji igrač na svijetu i pravi je vođa. Radi male stvari, okuplja ekipu na večerama, kupuje odijela saigračima. A kad iznese neku kritiku na njihov račun to radi jer želi da im pomogne", dodao je Jokić.

Sezona u NBA ligi startuje 17. oktobra. Denver prvi meč igra dan kasnije protiv Los Anđeles Klipersa u Stejpls centru.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније