Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 09. 2018. 18:49 >> 18:29

KLUB SE STABILIZOVAO

Nikšićani očekuju uspješnu sezonu

Sutjeska se nakon dvije godine stabilizovala i vratila na košarkašku scenu bivše Jogoslavije. Nikšićani su minule sezone izborili plasman u ABA 2 ligu, pa u klubu očekuju da ekipa nastavi sa uspjesima.

"Dvije godine smo uložili veliki rad i napor da prvo klub postavimo na stabilne noge, da napravimo stabilnu organizaciju, da obezbijedimo stabilno finansiranje. Taj posao je završen", kazao je predsjednik KK Sutjeska Darko Perović na današnjoj pres konferenciji, prenosi portal Onogošt.me.

Sutjeska je ovog ljeta dangažovala Draška Kneževića, Emira Hadžibegovića, Radoja Spasojevića i Marka Ćalića, uz to sačuvan je kostur ekipe iz prošle sezone. Trener Nikšićana Zoran Glomazić je naglasio da su pripreme odrađene kako treba i vjeruje da uz podršku publike Sutjeska može mnogima da pomrsi račune.

“Imamo dobar tim koja je spoj mladosti i iskusta i gdje će nosioci igre biti momci iz Nikšića. Pripreme su odrađene sjajno, a hrabri nas činjenica da se publika vratila u dvoranu, hvala im na tome, a mi ćemo nastojati da i naredne sezone opravdamo njihova očekivanja. Vjerujem da će nam u svakom meču biti šesti igrač”, naglasio je trener Zoran Glomazić.

Iz kluba je najavljeno da će ulaz na sve utakmice koje Sutjeska bude igrala u Nikšiću biti slobodan.

Nikšićani u prvom kolu gostuju ekipi Primorske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније