Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me, Objavio: G.Š. ]

17. 09. 2018. 22:08 >> 21:50

KVALIFIKACIJE ZA SP

Pobjede Španije i Turske

Najbolji košarkaši Španije očekivano su večeras slavili protiv Letonije (85:82), u utakmici 8. kola druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Predvođeni najvećim asovima evropske košarke, Kolomom, Fernandezom i Saizom, Španci su već na poluvremenu imali prednost od 14 poena. U drugoj polovini meča došlo je do opuštanja u selekciji domaćina, što su Letonci iskoristili da ublaže poraz.

Uprkos nesupjehu, Letonci se i dalje nalaze na poziciji koja ih vodi u sljedeći krug kvalifikacija, sa pobjedom više od Crne Gore.

Reprezentacija Turske ostvarila je šestu pobjedu u kvalifikacijama, u gostima nad Slovenijom (86:77), zahvaljujući kojoj se učvrstila na drugom mjestu u grupi. Prvo poluvrijeme proteklo je u ujednačenoj igri, a završeno je sa tri poena razlike u korist Turska. Nastavak je, međutim, protekao u dominaciji turskih košarkaša, koji su rutinski sačuvali devet koševa prednosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније