Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 09. 2018. 19:09 >> 18:50

IVANOVIĆ PORUČIO

Turska favorit, ali ćemo adekvatno odgovoriti

Košarkaši Crne Gore doputovali su u Ankaru, gdje će sjutra sa Turskom odigrati prvi meč druge faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Plejmejker "crvenih" Nikola Ivanović smatra da je domaćin favorit, ali ističe da će naša selekcija učiniti sve da stigne do pobjede.

“Oni imaju NBA igrače i igrače koji su vrhunski evropski košarkaši. Mislim da je ipak najbolja stvar za njih to što su dugo zajedno, tu mislim na period od posljednjih mjesec tokom kog su se okupili i napravili jedan ozbiljan sistem. Već sam rekao mogli bi regularno da igraju klupsku sezonu kako su se fino organizovali. Mislim da je to njihova najveća prednost, uz taj individualni kvalitet koji imaju. Za nas je to utakmica u kojoj ne znam koliko je realno da očekujemo pobjedu. Ipak i mi imamo u sastavu nekoliko igrača koji igraju košarku na visokom nivou, tako da mislim da ćemo moći adekvatno da odgovorimo. Dubljević, Đurišić i Radović su došli kasnije i to su sigurno igrači koji nam daju mnogo na kvalitetu, pogotovo u unutrašnjoj igri. Dubljević je ogromna prednost u napadu, ali i vrlo je čvrst u odbrani. Sigurno smo sa njima kvalitetniji nego što je to bilo u Francuskoj na turniru, ali vidjećemo kako će to izgledati na terenu sjutra”, rekao je Ivanović.

Centar Nemanja Radović je poručio da Crna Gora mora da izađe hrabro i koncentrirsao ukoliko želi pobjedu..

“Očekuje nas veoma težak meč, Turska je u najjačem sastavu imaju tri igrača iz NBA i jednog od najboljih igrača u evropskoj košarci. Igraćemo na njihovom terenu, moramo da izađemo hrabro, koncentrisano i da vidimo što će da bude. Teško da mogu bilo kakva očekivanja da se prave, jer niko ne zna u kom sastavu da igra. Mi pokušavamo, mislimo da je to najbolje, da razmišljamo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice i da vidimo gdje ćemo stići.”, rekao je Radović.

Meč Turska - Crna Gora igra se sjutra u 19 časova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније