Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 09. 2018. 18:14   >>  17:55

ZA REKONSTRUKCIJU

Vlada izdvaja više od milion i po za SC "Morača"

Na današnjoj sjednici Vlada Crne Gore je odlučila da izdvoji milion i 600 hiljada eura za rekonstrukciju hale Sportskog centra Morača u Podgorici.

 

“Vlada je odlučila da iz tekuće budžetske rezerve izdvoji 1.600.000 eura za rekonstrukciju i adaptaciju hale Sportskog centra Morača," navodi se u saopštenju nakon današnje sjednice Vlade.

Namjera je da se zadovolje standardi koje zahtijeva košarkaško takmičenje u Euro ligi, čime se daje doprinos zajedničkim naporima za stvaranje uslova za učešće košarkaškog kluba Budućnost Voli u tom značajnom takmičenju.

"U diskusiji je naglašeno da, pored podrške najtrofejnijem i najuspješnijem crnogorskom košarkaškom klubu, ta investicija ima i mnogo širi značaj za razvoj vrhunskog sporta i afirmaciju države, jer će rekonstruisanu sportsku halu koristiti mnogi sportski klubovi i reprezentacije u domaćim i međunarodnim takmičenjima", navodi se u saopštenju Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније