Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda, Objavio: G.Š. ]

12. 09. 2018. 11:59 >> 11:41

PROMJENA TERMINA

Budućnost protiv Armanija 12. oktobra

Čelnici Evrolige odlučili su da izađu u susret podgoričkom klubu, koji je tražio da se utakmica sa italijanskim šampionom odigra dan kasnije nego što je bilo predviđeno.

Košarkaški klub Budućnost Voli sezonu u Evroligi počinje 12. oktobra mečom protiv Armanija iz Milana, prvom evroligaškom susretu poslije 15 godina.

Ovaj meč, piše Pobjeda, prvobitno je bio zakazan za 11. oktobar a šampion ABA lige je još u julu pokušavao da promijeni termin odigravanja meča u prvom kolu nove sezone Evrolige.

Razlog za to je što se na isti dan u Podgorici odigrava fudbalski meč Lige nacija između Crne Gore i Srbije.

Iako su u početku kao jedinu mogućnost isticali pomjeranje satnice, Evroliga je na kraju dozvolila podgoričkom klubu da meč odigra dan kasnije.

Sportski centar “Morača” je detaljno rekonstruisan, kako bi zadovoljio visoke standarde najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Narednih dana je planirana i inspekcija Evrolige u Podgorici kako bi se komisija takmičenja uvjerila da su radovi u završnoj fazi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније