Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 09. 2018. 18:22 >> 18:06

"CRVENI" KOMPLETNI

Dubljević: Biće teško, ali ne predajemo se

Tri dana uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i meča sa Turskom, košarkaška reprezentacija Crne Gore je kompletirala redove.

"Crvenima" su se danas priključili Bojan Dubljević, Nemanja Radović i Nemanja Đurišić, koji nijesu igrali prethodnog vikenda na međunarodnom turniru u Parizu.

“Došao, sam - sad smo jači. Dogovor klubova u ACB ligi je da ne puštaju igrače, tek juče sam dobio dozvolu. Vjerujem da ću pomoći timu, iako nijesam 100 posto spreman, jer nijesam potpuno zaliječio tetivu”, kazao je Dubljevič.

Crna Gora 14. septembra gostuje Turskoj, a tri dana kasnije dočekuju Ukrajinu u Nikšiću.

“Idemo u Tursku da damo sve od sebe. Nećemo se predati, pokušaćemo da dobijemo, iako je to veoma, veoma teško”, poručio je centar Valensije.

Crnogorski košarkaši će u sljedeća tri dana trenirati u Podgorici, a u četvrtak putuju u Ankaru.

U grupi I, lider je Španija sa šest pobjeda, Turska i Letonija imaju po četiri, Crna Gora i Ukrajina po tri, a Slovenija dva trijumfa.

Tri reprezentacije iz grupe plasiraće se na Mundobasket u Kini 2019.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније