Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina, Objavila: R.P. ]

09. 09. 2018. 15:21 >> 15:11
1

PRIPREME ZA ABA LIGU

Nižnji Novgorod prava provjera za Budućnost

Utakmica sa Nižnjim Novgorodom biće prava provjera za Budućnost Voli, smatra bek podgoričkog košarkaškog tima Nemanja Gordić.

Budućnost Voli i Nižnji Novgorod odigraće sjutra u Beogradu pripremnu utakmicu.

"Ne znam u kakvom su sastavu Rusi, ali svakako da su kvalitetna ekipa i biće prava provjera za nas", kazao je Gordić u izjavi za Infobiro.

On je istakao da je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema, navodeći da je najvažnije da su svi igrači zdravi i da nema povreda.

"Problem predstavlja odsustvo igrača zbog obaveza u reprezentaciji Crne Gore, kao i Edvina Džeksona u Francuskoj. Šta je tu je, mi smo nastavili da radimo sve po planu i za sada je sve u redu. Još se uigravamo, imamo četiri nova stranca i trudimo se da im pomognemo što je više moguće da prihvate sistem i da se uhodaju", kazao je Gordić.

Prema riječima novajlije, Arona Krafta, iza njega je najteže doba godine kada novi igrači pokušavaju da postanu dio tima.

"Tim je imao uspjeha prošle godine, a mi pokušavamo da napravimo tu atmosferu. Dobro je do sada, postajemo bolji svaki put kad izađemo na teren i to je ono čemu stremimo. Mi definitivno nismo dostigli cilj i to je lako vidjeti kad gledate naše utakmice, ali smo sa svakom utakmicom sve bolji", kazao je Kraft.

On protiv Nižnjeg Novgoroda očekuje tešku utakmicu.

"Oni imaju jaku ligu, imaju momke koji igraju dobro i dugo su zajedno. To će biti dobar test za nas, jer želimo da završimo pripreme na pravi način", kazao je Kraft.

Krilni centar Aleksa Ilić kazao je da je glavni cilj Budućnost Volija u narednoj sezoni da odbrani trofej ABA lige.

"Ukoliko to ne uspijemo nema ni Evrolige. Evroliga je novo iskustvo za sve nas, jer je to najveće takmičenje poslije NBA", rekao je Ilić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније