Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kscg.me ]

07. 09. 2018. 22:48 >> 22:32

MEĐUNARODNI TURNIR

Crna Gora poražena od Francuske

Crnogorska košarkaška reprezentacija poražena je na startu međunarodnog turnira u Parizu. Izabranici Zvezdana Mitrovića poraženi su od Francuske u prvom meču 83:66.

Domaći sastav je uz dobru podršku sa tribina dvorane Pjer De Kuberten odlično otvorio meč, petorka predvođena kapitenom Batumom već u prvoj četvrtini stekla je dvocifrenu prednost. Poslije uvodnih 9:2, Francuzi su do kraja perioda stigli na 28:15.

Naš sastav ni u drugoj četvrtini nije uspio da se približi. Kombinovao je selektor Mitrović, stalnim rotacijama pokušavao da parira ritmom jednoj od najboljih svjetskih reprezentacija, međutim Francuska je bila bolja. Drugu četvrtinu dobila je 23:16, za 20 poena viška na poluvremenu čime je riješeno pitanje pobjednika.

U nastavku je Crna Gora parirala, poslije 30 minuta bilo je +21 za Francuze, a u posljednjem peirodu naš tim je slavio 21:17 za konačnih 17 razlike.

Najefikasniji kod Crne Gore bio je Petar Popović sa 16 poena, 15 je dodao Aleksa Popović, 13 Filip Barović, 12 je ubacio Derik Nidam.

Najviše poena u domaćem sastavu dao je Rusel sa 12 poena.

Crna Gora će u drugom meču u Parizu igrati protiv Grčke sjutra od 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније