Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 09. 2018. 15:07   >>  14:48 4

BOKAN PORUČIO

Imamo imperativ pobjedu u ABA ligi

Košarkaški klub Budućnost Voli ima za imperativ pobjedu u ABA ligi, poručio je predsjednik tog kluba Dragan Bokan, navodeći da će sezona, u toj ligi, biti sa najvećim očekivanjima, otkad klub postoji.

Prema njegovim riječima, Budućnost Voli u Evroligi želi da što bolje prezentuje klub, grad i državu.

"Budućnost je među 16 najboljih ekipa u Evropi, ovo je najveći sportski događaj u novijoj istoriji, gdje ćemo imati cijele godine, iz sedmice u sedmicu spektakl u Podgorici", naveo je Bokan na pres konferenciji povodom potpisivanje ugovora o saradnji sa NLB Bankom.

Na pitanje novinara ima li novina kad je u pitanju pojačanje na poziciju centra, Bokan je rekao da je „još uvijek rano za to“.

"Sjutra veče igramo protiv Mege, poslije toga protiv Kineza, i prvi dio priprema se završava u Beogradu. Poslije turnura koji je u Italiji, donijećemo odluku na kojim pozicijama tražimo pojačanja. Sve će zavisiti od probnih utakmica i mišljenja i strategije gospodina Džikića", naveo je Bokan.

Bićemo spremni za kontrolu "Morače"

Upitan da li je zadovoljan radovima u dvorani SC Morača, Bokan je rekao da radovi u dvorani se odvijaju planiranom dinamikom.

"Kako sad stvari stoje, 13. septembra Evroliga i IMG kompanija koja je sponzor Evrolige će doći vezano za kontrolu dvorane. Postoji još jedna opcija, jer obilaze cijelu Evropu i svih 16 dvorana i klubova, postoji šansa da se to odloži za 19. septembar, ali bilo o 13. ili 19. septembar Budućnost će biti spremna. Ako bude 19. biće gotov VIP salon, a do 13. se nadam da će biti 99 odsto stvari u SC riješeno", istakao je Bokan.

Sjutra o ulaznicama

Na pitanje novinara da li ima nešto novo kad je u pitanju prodaja ulaznica, Bokan je rekao da će pojedinosti oko prodaje ulaznica biti saopštene na sjutrašnjoj pres konferenciji.

"Analizirajući potražnju sezonskih karata, u odnosu na Euroligaše koji su zadnjih decenija igrali Euro ligu, siguran sam da će Budućnost oboriti rekord, jer već sada, prije početka prodaje karata, imamo preko dvije hiljade trebovanih godišnjih karata", zaključio je Bokan.

NLB banka novi je Premium sponzor košarkaškog kluba Budućnost Voli. Ugovor o sponzorstu potpisali su predsjednik podgoričkog košarkaškog kluba Dragan Bokan i izvršni direktor NLB banke, Martin Leberle. Navodi se da je ugovor važi za sezonu 2018/2019.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније