Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina; B.V.

22. 06. 2018. 12:38   >>  12:27

KVALIFIKACIJE ZA SP

Igrači vjeruju u pobjedu protiv Bjelorusije

Crnogorski plejmejker, Derik Nidam kazao je da respektuje Bjelorusiju, ali da vjeruje da Crna Gora može do pobjede protiv Bjelorusije.

Crnogorski košarkaši 28. juna igraće protiv Bjelorusije u Nikšiću, dok će 1. jula u Ljubljani gostovati Sloveniji. 

On vjeruje u dobru partiju pred meč odluke sa Bjelorusima.

"Nijesmo još spremni, ali polako se približavamo. Znam većinu momaka sa prethodnih okupljanja, hemija je odlična i spremni smo da to odradimo. Atmosfera je sjajna, dobro se poznajemo međusobno i nadamo se da ćemo izaći na teren i stići do te važne pobjede na domaćem terenu", kazao je Nidam.

Član stručnog štaba Boško Radović kazao je Nikola Ivanović zbog povrede propustio prva tri treninga, Nemanja Vranješ i dalje osjeća bol u peti, dok Nikola Pavlićević ima problem sa prstom šuterske ruke. 

"Imamo jasan uvid u fizičku spremnost igrača, ono što raduje da je to na prilično zadovoljavajućem nivou, mnogo boljem nego što smo mi očekivali s obzirom na to da su mnogi sezonu završili prije 20 dana", kazao je Radović.

On je naglasio da pripreme u Nikšiću odrađuju po instrukcijama selektora Zvezdana Mitrovića.

"Radimo dobro, uslovi su odlični. Imali smo problem sa Nikolom Ivanovićem koji je propustio uvodnih nekoliko treninga. Sigurno da fali i selektorovo prisustvo, sa njim je drugačije, ali mi smo tu da to odradimo na najbolji mogući način. Momci daju maksimum i rade kao da je tu", kazao je Radović

On je naglasio da su igrači došli u mnogo boljem stanju od očekivanog i da su bazirani samo na košarku.

"Bjelorusi će biti pojačani. Amerikanac Sedler i centar Parahoski bi trebalo da budu tu prema našim saznanjima", kazao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније