Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 07. 2013. 21:41   >>  21:41

PALI I AUSTRIJANCI

Crna Gora osvojila turnir u Šombatelju

Muška seniorska reprezentacija Crne Gore sa dvije pobjede obezbijedila je prvo mjesto na turniru u Šombatelju - ''crveni'' su u drugom kolu savladali Austriju 82:73 (25:23, 17:22, 24:12, 16:16). Izabranici Luke Pavićevića u prvom kolu savladali su Mađarsku 76:72.

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Bojan Dubljević sa 19 poena, Bojan Bakić je postigao 18, a dvocifren učinak imali su i Sead Šehović i Vladimir Dašić koji su postigli po 11 poena.

Tajris Rajs i Nikola Ivanović postigli su po devet poena, a u strijelce su se upisali i Filip Barović sa tri i Marko Popović sa dva poena.

“Turnir u Šombatelju je došao kao odlična provjera poslije dvije i po sedmice rada u Podgorici i na Zlatiboru, došao je nakon napornih priprema i nakon njega nastavljamo u istom ritmu, sa jakim treninzima i sa uigravanjem za Evropsko prvenstvo. Igračima nije bilo lako, jer su na turnir doputovali poslije napornih priprema i odigrali dva meča protiv reprezentacija koje su mnogo duže u ciklusu priprema nego mi i u boljem stanju od nas. Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom igrača. Ovaj turnir je pokazao u kakvom smo stanju kao tim, ali i u kakvom su stanju svi igrači, tako da sada imamo jasniju sliku na kojim segmentima treba da radimo u nastavku priprema“, kazao je selektor Pavićević.

Nakon turnira u Šombatelju, reprezentacija se u nedjelju vraća na Zlatibor, gdje će boraviti do 11. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније