Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 07. 2013. 19:23 >> 19:23

PARE GA NE ZANIMAJU

Antić: Atlanta veliki izazov

Makedonski reprezentativac Pero Antić izjavio je da je iasmo opciju da potpiše za neku evropsku ekipu u kojoj bi dobio više novca nego u NBA ligi, ali je želio veći izazov.

“Za mene je ovo veliki izazov poslije dve uzastopne titule u Evroligi. Mogao sam da odem u neki manji tim zbog novca u kojem bih završio karijeru, ali sam želio više izazova“,  rekao je Antić za klupski sajt Atlante.

Sad već bivši igrač Olimpijakosa vjeruje da će u NBA ligi naučiti neke nove stvari o košarci. Kako kaže, grad mu se sviđa i vjeruje da će se brzo uklopiti sa novim sigračima.

“Nadam se da ću imati šta da naučim ove godine i doprinesem kvalitetu ekipe, iako mi je prva sezona u NBA ligi, mada sam dovoljno star. Daću sve od sebe da donesem dodatnu energiju ekipi, a saigrači i trener će mi pomoći u tome. Atlanta je prelijep grad, posjetio sam ga prošlog ljeta. Malo je vruće, ali je lijepo. Srećan sam što sam ovdje. Trebaće mi nekoliko nedjelja da se adaptiram, ali mislim da će to brzo proći i da ću doprinijeti da se tim popne stepenik više u narednoj sezoni“, rekao je Antić.

Antić će tako postati prvi košarkaš iz Makedonije koji će zaigrati u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

“Prvi put igrač iz moje zemlje dolazi u NBA ligu, to je velika stvar za Makedoniju“, zaključio je sjajni centar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније