Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

29. 05. 2018. 14:50 >> 14:41

KRITIKOVAO RASPORED

Mitrović: Najvažnije pobijediti Bjelorusiju

Selektor Zvezdan Mitrović kazao je da je za crnogorsku košarkašku reprezentaciju najbitnije da pobijedi Bjelorusiju.

Duel Crne Gore i Bjelorusije, u kkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, na protgramu je 28. juna u Nikšiću, dok je za 1. jun zakazan meč sa Slovenijom.

Mitrović, koji je danas objavio spisak od 24 košarkaša, kazao je da su pripreme planirane za 18. jun i da će tada vidjeti na koga može da računa.

"Jednostavno raspored je baš loš, nejasan je sistem i baš je teško igračima. Neki će završiti sezonu nekoliko dana pred mečeve, a još gore je onim igračima koji su završili sezonu, počeli sa odmorom i onda opet moraju da treniraju i uđu u neki ritam. U svakom slučaju, bez obzira na to u kom sastavu budemo pokušaćemo da damo maksimum, pobijedimo Bjelorusiju i prođemo dalje, pa ćemo vidjeti", rekao je Mitrović.

On je istakao da je još neizvjesno ko će sve biti na pripremama.

"To je spisak od 24 igrača, mi nemamo ogroman broj kandidata za reprezentaciju, moramo da računamo na sve košarkaše i to i činimo. Neki mlađi su tu, trebalo bi da budu sa nama da znaju da i na njih računamo. Sve zavisi od zdravstvenog biltena, kada će ko završiti klupske obaveze, u svakom slučaju raspored takmičenja je baš težak i kao da se premalo vodilo računa o sportskom aspektu", kazao je Mitrović.

Reprezentacija Crne Gore u prva četiri kola je upisala pobjedu i tri poraza i nalazi se na trećem mjestu grupe koje vodi u drugu fazu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније