Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta; B.V.

19. 05. 2018. 08:41 >> 08:33

DONČIĆ PORUČIO

Finale zaslužili, protiv Fenera će biti teško

Košarkaš Real Madrida Luka Dončić rekao je da je njegova ekipa zaslužila da se plasira u finale Evrolige i istakao da je odbrana bila ključ pobede protiv CSKA.

 

"Vrlo sam srećan, bila je mnogo teška utakmica. Odigrali smo ne perfektan, ali dobar meč i mislim da smo zaslužili finale", rekao je Dončić novinarima u beogradskoj Štark Areni.

Košarkaši Real Madrida plasirali su se u finale Evrolige, pošto su sinoć u drugom polufinalu pobedili moskovski CSKA sa 92:83.

"Odbrana je odlučila. Džef, Rudi i Kampaco su dobro čuvali Rodrigesa, to je bio ključ", rekao je Dončić i istakao da je u dobroj formi i da je spreman za finale.

Real će se za titulu boriti protiv branioca trofeja Fenerbahčea.

"Njeverovatna ekipa, imaju super trenera, super ekipu, odličnu publiku... Biće vrlo teška utakmica", rekao je Dončić.

Finale se igra sjutra od 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније