Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 05. 2018. 22:21 >> 22:11

OBRADOVIĆ PORUČIO

Ne razmišljam o desetoj tituli, tim i navijači važniji

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je večeras da su njegovi igrači bili spremni za Žalgiris, za ekipu koja se nikad ne predaje, i istakao da uopšte ne razmišlja o eventualnoj desetoj tituli u Evroligi.

"Bila je utakmica kakvu smo očekivali. Žalgiris je ekipa koja se nikada ne predaje. U par navrata smo imali dobru prednost, ali su nas stizali. To je ono na čemu smo najviše insistirali u pripremi – da ne smijemo da budemo relaksirani nijednog trenutka", rekao je Obradović poslije utakmice.

Fenerbahče se plasirao u finale Evrolige, pošto je večeras u prvom polufinalu u Beogradskoj areni pobijedio Žalgiris sa 76:67.

"Moji igrači su bili spremni za Žalgiris. Ti padovi u igri su uvijek mogući u košarci. Ono gdje možemo mnogo bolje je taj napad. Imali smo dobrih trenutaka, ali nekoliko napada smo prilično sporo reagovali. Kada govorimo o finalu, ne razmišljam o tom mom jubileju i potencijalnoj desetoj tituli. Mnogo je važniji tim, igrači i ti naši navijači", rekao je Obradović.

Turski klub je imao veliku podršku navijača u Areni.

"Hvala svim ljudima koji su došli. To otprilike traje već pet godina, toliko ima kako sam ja došao. Oni su sigurno bitan faktor u svim ovim uspjesima", rekao je Obradović za Sport klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније