Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2018. 08:55   >>  08:45

NBA LIGA

Hjuston uzvratio, 1:1 u finalu Zapada

Košarkaši Hjustona pobijedili su prošle noći na svom terenu Golden stejt sa ubjedljivih 127:105 i izjednačili na 1:1 u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

Hjuston su do pobjede vodili Džejms Harden i Erik Gordon sa po 27 poena, Pi Džej Taker je dodao 22, a Trevor Ariza 19 poena.

Na drugoj strani, Kevin Durent je ponovo bio efikasan, postigao je 38 poena, ali su Stef Kari i Klej Tompson zajedno ubacili samo 24 poena nakon 46 u prvom meču.

Hjuston je tokom većeg dijela utakmice imao dvocifrenu prednost i ni u jednom momentu nije dozvolio Golden stejtu da se vrati i učini meč zanimljivijim.

Domaća ekipa meč je i definitivno prelomila serijom 11:0, odnosno trojkama Gordona, Takera i Hardena, za vođstvo od 111:89 šest i po minuta prije kraja.

"Možemo da pobijedimo bilo koga, bilo gdje, u bilo kom trenutku ako igramo na način na koji igramo", rekao je poslije meča trener Hjustona Majk D'Entoni.

Naredna utakmica igra se u poći između nedjelje i ponedjeljka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније