Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

14. 05. 2018. 08:31 >> 09:16

NBA LIGA

Boston deklasirao Klivlend

Košarkaši Bostona pobijedili su Klivlend u noći između nedjelje i ponedjeljka sa 108:83 u prvoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige.

Boston je bio dominantan uprkos izostanku Kajrija Irvinga, a Klivlend nije bio na nivou, što govori i podatak da gostujuća ekipa u prvom poluvremenu nije dala trojku.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Džajlin Braun sa 23 poena, a istakli su se još Markus Moris sa 21, Al Horford sa 20 i Dženson Tejtum sa 16.

Kevin Lav je dao 17 poena za Klivlend, dok je Lebron Džejms postigao 15 uz devet asistencija i sedam skokova.

Druga utakmica finala Istočne konferencije igraće se u noći između utorka i srijede, takođe u Bostonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније