Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

25. 04. 2018. 22:54   >>  22:48

EVROLIGA

Real na korak od F4, Himki produžio seriju

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:1 protiv Panatinaikosa u plej-ofu Evrolige, pošto su večeras na svom terenu pobijedili sa 81:74.

U Realu svi igrači su se upisali među strijelce, a ekipu je predvodio Džejsi Kerol sa 17 poena i on je jedini igrač sa dvocifrenim brojem poena u timu. Rudi Fernandes postigao je devet poena, Entoni Rendolf i Gustavo Ajon po osam, dok je Luka Dončić dodao sedam poena uz 10 skokova.

U tim se poslije povrede vratio Serhio Ljulj, a meč je završio sa osam poena i četiri asistencije.

Nik Kalates bio je najefikasniji u grčkom timu sa 26 poena. Džejms Gist postigao je 15 poena uz pet skokova, a Majk Džejms 14 poena.

Realu je potrebna još jedna pobjeda za plasman na "fajnal for" u Beogradu, a priliku da je ostvari imaće u petak, kada je na programu četvrta utakmica.

Košarkaši Himkija smanjili su na 1:2 protiv CSKA iz Moskve u plej-ofu Evrolige, pošto su večeras na svom terenu pobijedili sa 79:73.

Aleksej Šved predvodio je Himki sa 27 poena, četiri skoka i četiri asistencije, dok je Entoni Gil postigao 22 poena uz sedam skokova.

U ekipi CSKA Kori Higins postigao je 26 poena. Otelo Hanter dodao je 16 poena i 12 skokova, a Serhio Rodriges 15 poena i osam asistencija.

Ekipi CSKA večeras je bila potrebna pobjeda za plasman na "fajnal for" u Beogradu, a to će imati priliku da ostvari u četvrtoj utakmici, u kojoj će Himki ponovo biti domaćin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније