Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2018. 22:49 >> 23:08
12

"IZGUBILI U NEREGULARNIM USLOVIMA"

Čović: Bokana su pratili naoružani ljudi

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović optužio je prvog čovjeka Budućnost Volija Dragana Bokana da je u pratnji naoružanih ljudi došao u dvoranu "Pionir" na prvi meč finala plej ofa ABA lige.

"U 'Pionir' je na prvu utakmicu došao sa trojicom naoružanih ljudi. Na drugu nije, jer smo imali vremena da reagujemo. Ne znam da li bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku", rekao je Čović gostujući na TV Pink.

Čović je kazao da je Zvezda izgubila u neregularnim uslovima te da gubitak titule nije katastrofa.

"Niko nije umro. Izgubili smo u neregularnim uslovima, ali šta da se radi, idemo dalje. Gledamo ka Superligi, da osvojimo domaće prvenstvo. O Evrokupu ne razmišljamo, daleko je avgust. Još se ništa ne zna. Ako neko može bolje, evo neka dođe, samo me plaši da će sve da se vrati na vrijeme kada sam ja dolazio", rekao je Čović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније