Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2018. 09:02 >> 08:56

NBA LIGA

Harden vodio Hjuston do pobjede

Košarkaši Hjustona pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Minesote sa 104:101 i tako poveli sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Hjuston je do trijumfa vodio Džejms Harden koji je ubacio 44 poena, uz osam asistencija i četiri skoka. Najbolje ga je pratio Kris Kapela sa 24, dok je Kris Pol dodao 14 poena.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Entoni Vigins sa 18 poena, dok su po 15 ubacili Džef Tig i Džamal Kroford. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica na parketu je proveo samo šest minuta i nije se upisao u strelce.

Drugi meč između Hjustona i Minesote na programu je u noći između srijede i četvrtka.

Košarkaši Indijane pobijedili su u gostima Klivlend sa 98:80 i poveli sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije.

Indijana je potpuno nadigrala Klivlend, od početka meča kontrolisala igru, vodila je i sa 23 poena razlike i tako nanijela prvi poraz Kavsima na otvaranju plej-ofa poslije osam godina.

Najzaslužniji za tu pobjedu bio je Viktor Oladipo sa 32 poena, Majls Tarner je ubacio 16, a Bojan Bogdanović poen manje. Na drugoj stani, najbolji je bio Lebron Džejms sa 24 poena, 10 skokova i 12 asistencija.

Drugi meč se igra u noći između srijede i četvrtka.

Trijumf u prvom meču plej-ofa Istoka upisao je i Boston koji je na svom terenu poslije produžetka bio bolji od Milvokija sa 113:107.

Al Horford je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 24 poena i 12 skokova, Teri Rozir je ubacio poen manje, a Markus Moris 21 poen.

U poraženom timu istakao se Janis Adetokumbo sa 35 poena, dok je Kris Midlton meč završio sa 31 poenom.

Naredni meč je na programu u noći između utorka i srijede.

Košarkaši Oklahome pobijedili su na svom terenu Jutu sa 116:108 u prvom meču doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.

Oklahomu su do pobjede vodili Pol Džordž sa 36 i Rasel Vestbruk sa 29 poena, dok je Karmelo Entoni dodao 15. Na drugoj strani najbolji je bio Donovan Mičel sa 27 poena.

Drugi meč igra se u Oklahomi u noći između srijede i četvrtka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније