Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

15. 04. 2018. 09:25 >> 09:19

NA POČETKU PLEJ OFA

Pobjede Golden Stejta, Nju Orleansa...

Branioci titule u NBA ligi košarkaši Golden Stejta poveli su sa 1:0 protiv San Antonija u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije, pošto su noćas pobIJedili sa 113:92.

Voriorse su predvodili Kelj Tompson sa 27 poena i Kevin Durent sa 24 poena, osam skokova i sedam asistencija. Drejmond Grin postigao je 12 poena, uz 11 asistencija i osam skokova, a u ekipi nije bilo povrijeđenog Stefena Karija, koji ne igra od 23. marta zbog problema sa lijevim koljenom.

U ekipi San Antonija najefikasniji je bio rezervista Rudi Gej sa 15 poena, dok su po 14 postigli Lamarkus Oldridž i Brin Forbs.

Druga utakmica na programu je u ponedjeljak uveče.

Nju Orleans je poveo protiv Portlanda u plej-ofu zahvaljujući pobjedi od 97:95. Entoni Dejvis predvodio je Pelikanse sa 35 poena, 14 skokova i četiri blokade. Džru Holidej postigao je 21 poen uz sedam skokova, a Nikola Mirotić 16 poena i 11 skokova.

Si Džej Mekalum bio je najefikasniji u ekipi Portlanda sa 19 poena, a Demjan Lilard postigao je 18 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

Druga utakmica na programu je u utorak uveče u Portlandu.

Filadelfija je povela sa 1:0 protiv Majamija na Istoku, pošto je pobijedila sa 130:113. Do 17. uzastopne pobjede Filadelfiju su predvodili Džej Džej Redik sa 28 poena, Marko Belineli sa 25 i Dario Šarić sa 20 poena i šest skokova. U timu nije bilo Džoela Embida zbog povrede.

U poraženom timu najefikasniji je bio Keli Olnik sa 26 poena, a Goran Dragić postigao je 15 poena.

Druga utakmica igra se u ponedjeljak u Filadelfiji.

Toronto je poveo na početku plej-ofa protiv Vašingtona pobjedom od 114:106. Reptorsi su prekinuli niz od 10 poraza u prvim utakmicama plej-ofa, a predvodio ih je Serž Ibaka sa 23 poena i 12 skokova. Demar Derozan postigao je 17, a Delon Rajt 18 poena, od kojih 11 u četvrtoj četvrtini.

Si Džej Majls u pobjedi je učestvovao sa 12 poena, a Kajl Lori sa 11 poena i devet asistencija.To je prva pobjeda Toronta u prvom kolu plej-ofa od 2001. godine i utakmice sa Filadelfijom.

U timu iz Vašingtona najefikasniji je bio Džon Vol sa 23 poena i 15 asistencija, a Markif Moris postigao je 22 poena uz 11 skokova.

Druga utakmica igra se u utorak uveče u Torontu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније