Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: I. P. ]

14. 04. 2018. 13:23 >> 13:50
15

BOKAN NAVIJAČIMA

Pokažimo im ko smo i odakle smo!

Predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost, Dragan Bokan, pozvao je navijače podgoričkog kluba da i večeras u fer atmosferi isprate meč protiv beogradske Crvene Zvezde.

 

U saopštenju Bokana se navodi da je Budućnost Voli "od sinoć na korak bliže ostvarenju velikog sna".

"U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svjesni veličine dosadašnjeg uspjeha. Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima. Hvala svim navijačima na podršci", istakao je Bokan u saopštenju.

Istakao je da su ponosni na činjenicu da na utakmici, koja je proglašena događajem velikog rizika, nije pao ni jedan upaljač na parket, te nijedan incident koji bi bacio sjenku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbjednosnih službi, posebno policiji, obezbjeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsjećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza. Večeras se očekuje od KK Budućnost VOLI i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim.  Uspjeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras", saopštio je Bokan.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније