Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

10. 04. 2018. 10:05 >> 10:05

DENVER VJERUJE U PLEJ-OF

Vučević odličan, novi tripl-dabl Jokića

Košarkaši Denvera pobijedili su u noći između ponedjeljka i utorka Portland sa 88:82 i tako napravili novi korak ka plej-ofu NBA lige.

Najzaslužniji za pobjedu bio je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je ostvario novi "tripl-dabl".

Jokić je za 38 minuta u igri dao 15 poena i imao 20 skokova i 11 asistencija, uz dvije ukradene lopte i jednu blokadu.

Portlandu nije pomoglo ni sjajno izdanje Jusufa Nurkića, koji je za 30 minuta na parketu postigao 20 poena uz 19 skokova. Košarkaš BiH je tome dodao i po jednu asistenciju i ukradenu loptu. Najefikasniji na meču bio je Demijen Lilard koji je ubacio 22 poena.

Nagetsi će se za mjesto u doigravanju boriti protiv Minesote koja je slavila protiv Memfisa 113:94. Minesota će dočekati Denver u noći između srijede i četvrtka.

"Igrali smo dobro i vjerovali smo da možemo u plej-of. Sa takvim stavom idemo i u Minesotu po pobjedu", kazao je Jokić poslije pobjede nad Portlandom.

Milvoki je bez prve zvijezde Janisa Antentokunmpa ovjerio šesto mjesto na istoku pobjedom protiv Orlando Medžika 102:86.

Iako je djelovalo da će Baksi na domaćem parketu dominirati meč protiv jedne od najlošijih ekipa u ligi, Orlando je dugo mučio ekipu Milvokija. Gosti su slomljeni tek krajem treće i početkom četvrte četvrtine.

Nikola Vučević je ponovo bio među najboljima u očajnom Orlandu. Naš centar je imao 17 poena i 10 skokova, ali i 7 asistencija.



Ostali rezultati:

Detroit Pistons - Toronto Raptors 98:108
Bruklin Nets - Čikago Buls 114:105
Majami Hit - Oklahoma Siti Tander 93:115
Njujork Niks - Klivlend Kavalirs 109:123
Minesota Timbervulvs - Memfis Grizlis 113:94
San Antonio Spurs - Sakramento Kings 98:85
Los Anđeles Klipers - Nju Orleans Pelikans 100:113

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније