Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 07. 2013. 17:26 >> 17:26

PRIJATELJSKI TURNIR

Poraz B reprezentacije na kraju

B reprezentacija nastup na turniru u kineskom gradu Kunšan završila je na trećem mjestu - izabranici Igora Jovovića u posljednjem kolu poraženi su od domaćina Kine 77:74 (14:19, 21:18, 25:18, 17:19).

''Crveni'' su pružili snažan otpor domaćinu turnira i do kraja meča bili su ravnopravan rival favorizovanom protivniku. Crna Gora na turniru u Kunšanu ostvarila je pobjedu (Makedonija) i doživjela dva poraza (Island i Kina).

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Nemanja Vranješ sa 18 poena, dok je Nikola Pavlićević meč završio sa 15. Goran Gajović i Radosav Spasojević postigli su po osam poena, Goran Martinić i Filip Barović upisali su po sedam, Ivan Jelenić i Miloš Lopičić po četiri, a Aleksandar Radulović tri poena.

Crna Gora nastup na turniru u Kunšanu završila je na trećem mjestu sa pobjedom (Makedonija) i dva poraza (Island i Kina).

Prvo mjesto na turniru osvojila je Kina sa maksimalnim učinkom i tri pobjede, drugi je bio Island, dok je Makedonija doživjela tri poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније