Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 04. 2018. 21:43   >>  21:36 2

NE ŽELI EUFORIJU

Džikić: Bili smo pametniji u finišu

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić istakao je da je njegova ekipa bila pametnija u finišu i da je to donijelo pobjedu nad Crvenom zvezdom u prvom meču finala plej-ofa.

"Ne volim to junačenje - ko dolazi u Pionir da pobijedi? Igramo sa evroligašem, prvi su u ABA ligi, imaju domaći teren, punu dvoranu. Mi smo bili malo pametniji u finišu, i to je to", rekao je Džikić.

Strateg "plavih" ne dozvoljava euforiju i očekuje da će Zvezda sjutra reagovati...

"Ništa nije gotovo, ovo je početak. Mi smo vratili prednost domaćeg terena. Ne postoje garancije da ćemo pobijediti obje utakmice na domaćem terenu. Naravno, bolje je ovako nego da smo izgubili, ali ništa nijesmo uradili ako umislimo da će oni da se sami pobijede. Oni će imati reakciju, siguran sam", kazao je Džikić.

Ritam je ubitačan, nema vremena ni za slavlje ni za tugu...

"Gledaćemo utakmicu, i mi i oni. Vidjećemo 101 dobru i 101 lošu stvar. To je normalno, pitanje je samo što možemo realno da ispravimo. Mislim da možemo da igramo bolje, a Zvezdinu reakciju, ponavljam, očekujem. Kvalitet tima nose igrači, ako imaš dobre igrače igraš dobru košarku. Da ne pravimo misteriju oko trenerskog posla. Najteža stvar za mene je da smanjim euforiju, koja je normalna reakcija nakon pobjede nad Zvezdom u prvom meču finala pred sedam hiljada ljudi, i to treći put ove sezone. Mi smo uradili mnogo toga dobrog ove sezone, rasterećeni smo, ali naravno da ćemo pokušati", kazao je Džikić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније